Leírás
ELKÉSZÍTÉS Mikrohullámú sütőben: Az ételt kivesszük a zacskóból és közepesen erős fokozaton lefedve 4-5 perc alatt, legalább kétszer megkeverve alaposan felmelegítjük.
ELKÉSZÍTÉS Serpenyőben: Magas falú forralóban és/vagy serpenyőben közepesen alacsony fokozaton, rendszeres kevergetés mellett hőkezeljük az ételt. Ez esetben a tészta alá tegyünk 0,5-1 dl vizet és abban melegítsük fel. TIPP: Ha van szezámolaj és chili otthon, a végén ízlés szerint adhatunk még hozzá.
TIPP: Próbálja ki koriander zölddel és pörkölt földimogyoróval is!
ÖSSZETEVŐK: sous vide marhahús, kínai zöldség mix (sárgarépa csík 30%, hüvelyes borsó 30%, bébi kukorica 20%, sárgarépa hullámos korong 20%), sárgarépa, kápia paprika, Teriyaki szósz (cukor, hidrolizált protein, édes rizsbor, víz, szójaszósz (szójabab, búzaliszt, keményítő, barnacukor szirup, ecet, színezék: ammóniás karamell, miso (fermentált szójababpaszta), élesztő kivonat, gyömbér), gyömbér, fokhagyma, fekete bors, szecsuani bors
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia (kJ)
496
Energia (kcal)
118
Zsír
(g)
5
Telített zsír (g)
1,64
Szénhidrát (g)
13,2
Cukor
(g)
0
Fehérje (g)
11,8
Só
(g)
0,7
Rost
(g)
1,8