Leírás
ELKÉSZÍTÉS Mikrohullámú sütőben: A pulled porkot és a bébi kukoricát kivesszük a zacskóból és egymástól elszeparáltan, közepesen erős fokozaton lefedve 3-4 perc alatt, legalább egyszer megkeverve alaposan felmelegítjük.
ELKÉSZÍTÉS Serpenyőben: közepesen alacsony fokozaton, rendszeres kevergetés mellett hőkezeljük az étel egyes elemeit. A bébi kukorica alá öntsünk 1-2 ek. olívaolajat és abban pirítsuk át. A salátát hidegen fogyasszuk hozzá.
ÖSSZETEVŐK: sous vide pulled pork, édes burgonya, bébi kukorica, jus (borjúláb, marhacsont, kacsacsont, sárgarépa, vöröshagyma, kombu), E-mentes ketchup (paradicsom, cukor, ételecet, étkezési keményítő, só, fűszerkivonat), extra szűz olíva olaj, Worchester szósz (ételecet, melasz, malátaecet (árpa), víz, cukor, tamarind lé, só, vöröshagyma, szardella (hal), fokhagyma, aromák, fűszer), borecet, balzsamecet, só, Jack Daniels, feketebors
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia (kJ)
543
Energia (kcal)
130
Zsír
(g)
9,4
Telített zsír (g)
7,7
Szénhidrát (g)
12,9
Cukor
(g)
0
Fehérje (g)
8
Só
(g)
0,96
Rost
(g)
2,6