Leírás
ELKÉSZÍTÉS: Serpenyőbe vagy magasabb falú edénybe fél evőkanál zsiradékot (kacsa zsír, olíva olaj) teszünk és átpirítjuk rajta a krumplit. Amikor kellően átmelegedett, hozzáadjuk a ragut és további 4-5 percig melegítjük, hogy teljesen átmelegedjen. Mikrohullámú sütőben: összekeverjük a ragut és a krumplit, majd fedő alatt 4-5 perc alatt 1-2-szer megkeverve alaposan átmelegítjük.
ÖSSZETEVŐK: sertéstarja, kifliburgonya, vöröshagyma, fejeskáposzta, kígyóuborka, sárgarépa, lilahagyma, kolozsvári szalonna, kápia paprika, paradicsom, gyöngyhagyma (gyöngyhagyma, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só), cukor, só, citromsav, feketebors, majoránna
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia (kJ)
712
Energia (kcal)
170
Zsír
(g)
7,7
Telített zsír (g)
7,7
Szénhidrát (g)
18
Cukor
(g)
1,7
Fehérje (g)
7,9
Só
(g)
0,78
Rost
(g)
2,2