Leírás
ELKÉSZÍTÉS: A köretet egy serpenyőben vagy magasabb falú edényben közepes fokozaton elkezdjük melegíteni. A húst kibontjuk és ízlés szerint kisebb-nagyobb darabokra vágjuk, majd a raguval alaposan átmelegítjük. A húson levő aszpikos szaft a sous-vide eljárási folyamat során keletkező természetes anyag, mely plusz ízt ad a fogásunkhoz.
ÖSSZETEVŐK: sous vide sertéspofa, csiperkegomba, fejes káposzta, búzaliszt, füstölt szalonna, kígyóuborka, vöröshagyma, lilahagyma, paprika, paradicsom, sárgarépa, tojás, fokhagyma, búzadara, gyöngyhagyma (gyöngyhagyma, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só), sertészsír, cukor, só, bezdani fűszerpaprika, feketebors
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia
(kJ)
749
Energia (kcal)
179
Zsír
(g)
7,8
Telített zsír (g)
7,8
Szénhidrát (g)
17
Cukor
(g)
1,97
Fehérje (g)
10,6
Só
(g)
0,4
Rost
(g)
2,4