Leírás
ELKÉSZÍTÉS Mikrohullámú sütőben: Az ételt kivesszük a zacskóból és közepesen erős fokozaton lefedve 4-5 perc alatt, legalább kétszer megkeverve alaposan felmelegítjük.
ELKÉSZÍTÉS Serpenyőben: Magas falú forralóban és/vagy serpenyőben közepesen alacsony fokozaton, rendszeres kevergetés mellett hőkezeljük az ételt. Ez esetben a tészta alá tegyünk 0,5-1 dl vizet és abban melegítsük fel.
TIPP: Ha van szezámolaj és chili otthon, a végén ízlés szerint adhatunk még hozzá.
ÖSSZETEVŐK: sous vide csirkecomb, sárgarépa, hüvelyes borsó, bébi kukorica, Teriyaki szósz (cukor, hidrolizált protein, édes rizsbor, víz), szójaszósz (szójabab, búzaliszt, keményítő, barnacukor szirup, ecet, karamell), miso, sertészsír, só, szezámmag
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia (kJ)
496
Energia (kcal)
118
Zsír
(g)
5
Telített zsír (g)
1,64
Szénhidrát (g)
13,2
Cukor
(g)
0
Fehérje (g)
11,8
Só
(g)
0,7
Rost
(g)
1,8