Leírás
ELKÉSZÍTÉS Mikrohullámú sütő: A karfiolrizst és a ragut kivesszük a zacskóból, összekeverjük és közepesen erős fokozaton lefedve 3-4 perc alatt, legalább egyszer megkeverve alaposan felmelegítjük. A fogás elemeit elkülöníthetjük a melegítés során, ha külön szeretnénk fogyasztani őket.
ELKÉSZÍTÉS Serpenyő: Magas falú forralóban és/vagy serpenyőben közepesen alacsony fokozaton, rendszeres kevergetés mellett hőkezeljük az étel egyes elemeit. Ez esetben a karfiolrizs alá tegyünk 0,5 dl vizet és abban melegítsük fel, míg el nem forrja a folyadékot.
ÖSSZETEVŐK: sous vide marhahús, karfiol, kolozsvári szalonna, csemege uborka (uborka, ivóvíz, ecet, cukor, étkezési só, mustármag), laktózmentes habtejszín, csiperkegomba, sertészsír, mustár, gyöngyhagyma (gyöngyhagyma, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só), só, fokhagyma, füstölt fűszerpaprika, feketebors
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia (kJ)
411
Energia (kcal)
98
Zsír
(g)
4,8
Telített zsír (g)
3,1
Szénhidrát (g)
5
Cukor
(g)
0
Fehérje (g)
8,6
Só
(g)
0,8
Rost
(g)
0,8