Leírás
ELKÉSZÍTÉS: Gyújtsd be a grillt és hagyd hogy felmelegedjen! Süsd a Debreceni mindkét oldalát 4-5 percig amíg teljesen átmelegszik! Lehetőleg használj maghőmérőt! 65 Celsius fok az ajánlott. Tálald a házi mustárral és csalamádéval!
B- TERV: ha nincs kedved grillen elkészítheted sütőben vagy serpenyőben
TIPP: kovászos kenyérrel az igazi. Jó étvágyat!
ÖSSZETEVŐK: 2 pár Debreceni , házi mézes mustár, házi csalamádé
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia (kJ)
995
Energia (kcal)
238
Zsír
(g)
15,4
Telített zsír (g)
15,4
Szénhidrát (g)
7,8
Cukor
(g)
0
Fehérje
(g)
6,7
Só
(g)
0,3
Rost
(g)
1,3