Leírás
ELKÉSZÍTÉS Mikrohullámú sütő: A pulled beef-et és az édesburgonyát kivesszük a zacskóból és egymástól elszeparáltan, közepesen erős fokozaton lefedve 3-4 perc alatt, legalább egyszer megkeverve alaposan felmelegítjük.
ELKÉSZÍTÉS Serpenyő: Magas falú forralóban és/vagy serpenyőben közepesen alacsony fokozaton, rendszeres kevergetés mellett hőkezeljük az étel egyes elemeit. Ez esetben az édesburgonya alá tegyünk 1-2 ek. olívaolajat és abban pirítsuk át minden oldalát. A zsálya leveleket csak a végén adjuk a krumplihoz, nehogy megégjenek!
ÖSSZETEVŐK: édesburgonya, sous vide pulled beef, jus, (borjúláb, marhacsont, kacsacsont, sárgarépa, vöröshagyma, kombu), Jack Daniels Whisky, Ketchup (paradicsom (sűrítményből), cukor, ételecet, étkezési keményítő, só, fűszerkivonat), Worchester szósz (Ételecet, Melasz, Malátaecet (árpa), Víz, Cukor, Tamarind lé, Só, Vöröshagyma, Szardella (hal), Fokhagyma, Aromák, Fűszer), balzsamecet, extra szűz olívaolaj, barnacukor, só, zsálya, feketebors.
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia (kJ)
754
Energia (kcal)
180
Zsír
(g)
9,4
Telített zsír (g)
7,7
Szénhidrát (g)
15,8
Cukor
(g)
0
Fehérje (g)
7,2
Só
(g)
0,8
Rost
(g)
2