Leírás
ELKÉSZÍTÉS: A csülköt a vákuumtasakból kivéve konyhai papírtörlő segítségével letöröljük vagy a csap alatt leöblítjük. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és 230-240 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 12-14 perc alatt ropogósra sütjük. Míg sül a csülök, a köretet 3-4 ek. olajon közepes fokozaton alaposan átmelegítjük.
KÖRET B-TERV: Mikrohullámú sütőben lefedve 5-6 perc alatt alaposan átmelegítjük.
ÖSSZETEVŐK: sous vide sertés csülök, kiflikrumpli, fejes káposzta, vöröshagyma, kígyóuborka, lilahagyma, só, gyöngyhagyma (gyöngyhagyma, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só), kolozsvári szalonna, sárgarépa, sertészsír, cukor, lyoni hagyma, citromsav, feketebors
KALÓRIATÁBLÁZAT
(átlagos tápérték 100 g termékben)
Energia (kJ)
1207
Energia (kcal)
288,3
Zsír
(g)
25
Telített zsír (g)
25
Szénhidrát (g)
6
Cukor
(g)
0,51
Fehérje (g)
8,3
Só
(g)
0,47
Rost
(g)
0,67